Varainhankinta

Taitoluisteluliiton korujoulukalenteri mynnissä!

Seura alkaa Korukalenteri -kampanjan. Ostamalla korukalenterin taitoluisteluseuraltasi, tuet samalla oman seurasi toimintaa 5 eurolla/ myyty kalenteri.

Korukalenterin sisältö

Korukalenteri sisältää 1 x kaulakorun, 1 x rannekorun ja 22 maskottia. Korujen pituudet ovat säädettäviä, joten ne sopivat kaiken ikäisille. Yhdistelemällä koruja ja maskotteja voi luoda oman erilaisen korun vaikka päivittäin. Korut ja maskotit ovat laadukasta koruseosmetallia eivätkä ne sisällä nikkeliä.

Korukalenterin tilaaminen/ostaminen

Voit ostaa kalenteri maksamalla seuran tilille viestillä "Luistelijan nimi, korukalenteri Xkpl" tai käteisellä/korttilla (aika sovitaan erikseen Elenan kanssa)

Kalenterin myyntihinta seuralaisille on 10 €/kpl.

Maksetun kalenterin voi noutaa jäähallilta erikseen sovittuna aikana.

Lisätietoja ja ennakon tilaus Elena Kokkilta (WhatApp 0443365874).

Yhteistyökumppaneiden hankinta

Seura etsii aktiivisesti yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaamme ja mahdollistamaan luistelijoiden kausimaksujen pitämisen nykyisellä tasolla.

Jos Sinulla on tiedossa tai mahdollisuus hankkia yhteistyökumppaneita, niin ei muuta kuin innokkaasti toimeen.

Seura tarjoaa kolmea yhteistyövaihtoehtoa:

1. Seinämainos jäähallille

2. Nettimainos seuran kotisivuille

3. Kannatusyritys/yhteisö

Mainossopimuspohjat yllämainituille vaihtoehdoille löydät alta.

Ohjeet sopimuksen tekoon:

1. Ota mainossopimuspohjasta kaksi printtiä.

2. Tee sopimus mainostajan kanssa kahtena kappaleena. Toinen kappale jää mainostajalle ja toimita toinen HaTaL:n rahastonhoitajalle (esim. jäähallilla olevaan HaTaLin postilaatikkoon).

3. Nettimainoksen osalta pyydä mainostajaa toimittamaan haluamansa mainos HaTaL:n puheenjohtajalle (puheenjohtaja@hatal.net), joka laittaa mainoksen nettisivuille. Pyydä myös sponsoria lähettämään samalla puheenjohtajalle nettiosoite, mille sivuille mainoksesta halutaan linkki (esim. yrityksen kotisivut).

Voit kysyä lisää ohjeita mainossopimusten tekoon johtokunnan jäseniltä.

Muut myytävät tuotteet

Kilpailuissa käyville luistelijoille myynnissä seuran yhdenmukaista ilmettä noudatteleva kilpailumusiikki -paketti:

- 2021-2022 kaudella  sisältää 1 x DVD kannet jossa 2 x cd levyä kilpailuihin joissa varmuuden vuoksi kaksi levyä, jos toinen levy ei toimi.

- Hinta yhteensä 7 €, joka voi maksaa seuran tilille laskun perustella.

- Kansiin kirjoitetaan itse luistelijan nimi ja kilpailusarja

- Kannet saa päävalmentjalta Lempiltä