Liity jäseneksi

Pyydämme kaikkia HaTaLin luistelijoiden vanhempia tukemaan seuran toimintaa maksamalla jäsenmaksun 20 eur/kausi ainakin toisen vanhemman osalta. Vapaaehtoisen jäsenmaksun maksaneilla huoltajilla on äänioikeus seuran kokouksissa.

Luistelijoilta edellytetään seuran jäsenyyttä ja heidän jäsenmaksu sisältyy kausimaksuun. Jokaisella viisitoista vuotta täyttäneellä luistelijalla (varsinaisella jäsenellä) on yksi ääni.

Kauden 2019-2020 kannattajajäsenmaksu on 40 eur.

Kannattajajäsenillä on oikeus osallistua seuran kokouksiin, mutta ei ole äänioikeutta.

Lähetä jäsenhakemuksesi alla olevalla jäsenlomakkeella. Lähetämme maksutiedot päätösilmoituksen yhteydessä.

HaTaLin jäsenistä pidetään jäsenrekisteriä, jonne Ilmoittautumis- / Jäsenlomakkeella annetut tiedot tallennetaan. Jäsenrekisterin tietoja käytetään ainoastaan seuran toimintaan liittyvissä asioissa, eikä niitä anneta ulkopuolisille tahoille. Jäsenrekisteristä on olemassa rekisteriseloste.

Jäsenlomake

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan seuran jäseneksi liittymiseen (esim. vanhemmille, huoltajille, tukijäsenille ym), ei luistelijoille. Luistelijat liittyvät seuran jäseniksi kaudelle ilmoittautumisen yhteydessä.

Haminan Taitoluistelijat ry:n

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.