Pojat jäällä! -päivä

Suomen Taitoluisteluliitto tarjoaa seurojensa luistelukoulujen tueksi pojille tarkoitetun Pojat jäällä -kiertueen, joka vierailee syksyn ja kevään aikana useissa seuroissa ympäri Suomen. Tarkoituksena on tuoda taitoluistelua tutuksi pojille ja tutustuttaa heidät terän käytön saloihin.

Seuran luistelukoulutunnilla vierailee tapahtumapäivänä lajin miesvalmentaja ja keulakuva, joka on joko entinen tai nykyinen arvokisataustainen edustusluistelija. Päivään osallistujien on mahdollista kokeilla maksutta myös mustia taitoluistimia, vaikka hokkareillakin pystyy osallistumaan vallan mainiosti.

Tunnit ovat maksuttomia.

Taitoluistelusta harrastuksena

Luistelu on jokaisen suomalaisen perustaito, joka kehittää muun muassa koordinaatiota, voimaa ja tasapainoa. Luistelukoulussa aloitellaan alkeista: opetellaan liukumaan, kaatumaan ja jarruttamaan.

Taitoluistelun harrastajat oppivat usein musikaalisiksi, ilmaisukykyisiksi ja hyviksi keskittyjiksi. Monista lajissa opituista taidoista on hyötyä paitsi urheiluharrastuksessa, myös opinnoissa ja myöhemmin työelämässä.

Laji sopii mainiosti harrastukseksi niin pojille kuin tytöille. Luistelemisesta innostuneet pojat nauttivat usein terän varassa temppuilemisesta kovasta vauhdista ja itsensä haastamisesta. Temppujen ja vauhdin ohella, yksi monipuolisen lajin hienouksista on mahdollisuus ilmaista itseään musiikin tahdissa.

Toivomme kaikki pojat mukaan kokeilemaan!

Kiertue saapuu Haminaan 15.1.2022!

Ilmoittautumisen tapahtumaan avataan piakkoin!