Ilmoittautuminen luistelukouluihin

 

Luistelukoulut käynnistyvät syyskuussa 2022!

2022-2023 kaudella järjestetään luistelukoulun ryhmiä:

 

- Taitoluistelukoulu (TLK), harjoitukset 2 kertaa viikossa (2 jää+jumppa), ikä 4-7 vuotta

- Luisteluleikkikoulu (LLK, pe, harjoitukset 1 kerta viikossa (1 jää+ jumppa), ikä 3-8 vuotta

- Koululaisen luistelukoulu (KLK), harjoitukset 1 kertaa viikossa (1 jää+jumpaa), ikä 7-14 vuotta, lapsille, jolla ei osaa luistelemaan, suununtai (tarkoitus, että lapsi luistelee sen ryhmässä alkukaudella (syksyllä) ja oppii perustaitoa (Tähtidiplomi 1-2) ja tammikuussa siirtyy harrasteryhmään).

- Lapsi+aikuinen luistelukoulu (PLK), harjoitukset 1 kertaa viikossa (1 jää+jumpaa), lapsien ikä 4-10 vuotta (lapsille, jokin tarvitse aikuisen tukea)

Ryhmien minimaalinen koko on 8 lasta, jos ilmoittautumisia on vähemmän kuin osoitettu määrä, ryhmä lakkautetaan tai yhdistettään.

Kausimaksut ja maksuohjeet näet tästä linkistä

Luistelukouluissa voi käydä kerran kokeilemassa ennen kauteen sitoutumista. Sopikaa kokeilukerrasta ottamalla yhteyttä luistelukouluvastaavalle (luistelukoulu@hatal.net). Jos sen jälkeen ei enää haluakaan jatkaa, täytyy siitä heti  ilmoittaa luistelukoluvastaavallelle sähköpostittse. Jos lopettaa eikä ilmoita siitä, seurauksena on 21 eur maksu, joka kattaa mm luistelupassin ja vakuutuksen kulut.

Kokeilukerta koskee vain uusia luistelijoita, jotka eivät ole olleet aiemmin HaTaLin luisteluryhmissä. 

Luistelukouluihin voidaan liittyä vaikka kauden keskellä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE (luistelukoulut) 2022-2023


Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Haminan Taitoluistelijat ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran luistelukoulutoimintaan 2022-2023 kaudella.

Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan huoltaja.

Lapsenhuoltolain 4 §:n 2 momentin mukaan ennen kuin huoltaja tekee päätöksen lapsen henkilökohtaisessa asiassa, mm harrastuksessa, hänen tulee keskustella asiasta lapsen kanssa, jos se lapsen ikään ja kehitystasoon sekä asian laatuun nähden on mahdollista.

Jäsenrekisterin tietoja tallennetaan ja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tutustu jäsenrekisteriselosteeseen tästä linkistä.

Tutustu myös seuran sääntöihin, maksusääntöihin ja pelisääntöihin.

Tutustu HaTalin luistelijan polkuun tästä linkistä.

HaTaL hankkii lisenssin ja vakuutuksen luistelukoululaisille. Luistelukouluvakuutus on voimassa vain seuran järjestämissä luistelukouluissa.

Jos perheessä useampi jäsen/luistelija on kaikille ilmoitettava eri sähköpostiosoite.

Sähköpostiosoitetta käytetään myös käyttäjätunnuksena omien yhteystietojen tarkastukseen/päivitykseen ja jäsensivuille kirjautumiseen.

Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajan tiedot

*
*
*
*
*
*
*

Luistelijaa saa valokuvata ja videokuvata seuran julkaisuja, näytöstallenteita sekä netti-, facebook- ja instagramsivuja varten ja seuran liittyviin lehtiartikkeleihin. HUOM! Luistelija ei voi osallistua HaTaLin järjestämiin näytöksiin ja muihin tapahtumiin, jos kuvauslupaa ei anneta.

*
*

HaTaLissa luistelevan samassa taloudessa asuvan sisaruksen nimi on ilmoitettava, jotta voi olla oikeutettu sisaralennukseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.