Ilmoittautuminen kilpailu- ja kehitysryhmiin

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2022-2023 (kilpailu- ja kehitysryhmiin)


Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan huoltaja.

Lapsenhuoltolain 4 §:n 2 momentin mukaan ennen kuin huoltaja tekee päätöksen lapsen henkilökohtaisessa asiassa, mm harrastuksessa, hänen tulee keskustella asiasta lapsen kanssa, jos se lapsen ikään ja kehitystasoon sekä asian laatuun nähden on mahdollista.

Jäsenrekisterin tietoja tallennetaan ja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tutustu jäsenrekisteriselosteeseen tässä linkistä

Tutustu myös seuran sääntöihin, maksusääntöihin ja pelisääntöihin.

Tutustu HaTalin valmennusryhmien sisällä oleviin kilpasarjoihin  tästä linkistä. Valmennustiimi jakaa luistelijat valmennusryhmiin.

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja urheilutapaturmavakuutus. Lisätietoja tästä linkistä.

*

Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajan tiedot

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Luistelijaa saa valokuvata ja videokuvata seuran julkaisuja, näytöstallenteita sekä netti-, facebook- ja instagramsivuja varten ja seuran liittyviin lehtiartikkeleihin. HUOM! Luistelija ei voi osallistua HaTaLin järjestämiin näytöksiin ja muihin tapahtumiin, jos kuvauslupaa ei anneta.

*
*
*
*

HaTaLissa luistelevan samassa taloudessa asuvan sisaruksen nimi on ilmoitettava, jotta on oikeutettu sisaralennukseen.

Jos perheessä useampi jäsen/luistelija on kaikille ilmoitettava eri sähköpostiosoite.

Sähköpostiosoitetta käytetään myös käyttäjätunnuksena omien yhteystietojen tarkastukseen/päivitykseen ja jäsensivuille kirjautumiseen.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.