Ilmoittautuminen harrasteryhmiin

Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Haminan Taitoluistelijat ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran valmennusryhmiin kaudelle 2022-2023.

Jos perheessä useampi jäsen/luistelija on kaikille ilmoitettava eri sähköpostiosoite.

Sähköpostiosoitetta käytetään myös käyttäjätunnuksena omien yhteystietojen tarkastukseen/päivitykseen ja jäsensivuille kirjautumiseen.

Lisätietoa ryhmistä tässä

Aikataulu ilmoittetaan 2022 elokuussa. Alustavasti harjoitukset järjetetään perjantaisin ja sunnuntaisin illalla. 

Ryhmien minimaalinen koko on 8 lasta, jos ilmoittautumisia on vähemmän kuin osoitettu määrä, ryhmä lakkautetaan tai yhdistettään.

 

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2022-2023 (harrastajat)


Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan huoltaja.

Lapsenhuoltolain 4 §:n 2 momentin mukaan ennen kuin huoltaja tekee päätöksen lapsen henkilökohtaisessa asiassa, mm harrastuksessa, hänen tulee keskustella asiasta lapsen kanssa, jos se lapsen ikään ja kehitystasoon sekä asian laatuun nähden on mahdollista.

Jäsenrekisterin tietoja tallennetaan ja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tutustu jäsenrekisteriselosteeseen tästä linkistä.

Tutustu myös seuran sääntöihin, maksusääntöihin ja pelisääntöihin.

Tutustu HaTalin luistelijan polkuun tästä linkistä.

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja urheilutapaturmavakuutus. Lisätietoja tästä linkistä. 1-2 kertaa luisteleva luistelijalle alle 15 v. seura ostaa luistelukoulupassi, yli 15 v ja/tai yli 3 kertaa luisteleva luistelijat hankivat luistelupassin itse ennen harjoituksien alkamiesta. 

 

Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajan tiedot (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia)

*
*
*
*
*

Luistelijaa saa valokuvata ja videokuvata seuran julkaisuja, näytöstallenteita sekä netti-, facebook- ja instagramsivuja varten ja seuran liittyviin lehtiartikkeleihin. HUOM! Luistelija ei voi osallistua HaTaLin järjestämiin näytöksiin ja muihin tapahtumiin, jos kuvauslupaa ei anneta.

*
*
*

HaTaLissa luistelevan samassa taloudessa asuvan sisaruksen nimi on ilmoitettava, jotta voi olla oikeutettu sisaralennukseen.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.